Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

ANHUI TIGER CO,.LTD

China ANHUI TIGER CO,.LTD certificaten
China ANHUI TIGER CO,.LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

ANHUI TIGER CO,.LTD

1 2 3 4
ANHUI TIGER CO,.LTD ANHUI TIGER CO,.LTD ANHUI TIGER CO,.LTD ANHUI TIGER CO,.LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : TIJGER
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 8000000-9000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Tiger Co. , Is Ltd een high-tech onderneming R&D integreren, ontwerp, productie en vervaardiging die van standaard en aangepaste transformatoren, inductors en verwante componenten die wijd in voeding, elektrische apparaten en andere producten worden gebruikt.

 

De tijger heeft meer dan 15 jaar ervarings in ontwerp, productie en verkoop. De tijger voert ERP systeembeheersing, reeksen uit - omhoog zakelijke relatie op lange termijn met veel professionele klanten over de hele wereld en heeft hoge zicht en invloed op het gebied.

 

Wij zetten een brede waaier van klantengroepen en de hoogte op - de keten van de kwaliteitslevering. Wij zijn geëngageerd creëren een professionele en efficiënte marketing en het de dienstteam, met rijke het uitvoeren ervaring, differentiatie marketing oplossingen en diverse diensten wordt op de toegevoegde waarde verstrekt voor verschillende klantengroepen.

 

De tijger heeft nu meer dan 300 werknemers. Wij konden de productiecapaciteit volledig waarborgen. De tijger heeft fabrieken met het het high-tech productiemateriaal en het testen instrument in Anhui en Shanxi. Zij zijn uitgerust met ingevoerde automatische windende machine, automatische productielijn met hoge frekwentie, vullend en verzegelend transformator automatisch omhulsel, het testen en het coderen proces met hoge frekwentie, enz. Met geavanceerde, wetenschappelijke beheersmethodes en sterke technische kracht, bereiken de R&D-personeelsrekening voor bijna 30%, en het jaarlijkse de uitvoervolume 9 miljoen Amerikaanse dollars.

China ANHUI TIGER CO,.LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

De samenwerking, alle-winst is ons verenigbaar bedrijfsprincipe, zullen wij het de dienstidee van „blijven houden vergemakkelijken Communicatie creëren Waarde“, aanhangen de eerlijke, betrouwbare, professionele en normatieve principes. Met hoogte - de kwaliteitsproducten en de dienst, werken oprecht met nieuwe en oude klanten op flexibele manier van handel en samenwerking samen, leiden tot waarde, delen voordelen en streven naar gemeenschappelijke ontwikkeling.

China ANHUI TIGER CO,.LTD Bedrijfsprofiel 1

Exhibitions&Markets:

China ANHUI TIGER CO,.LTD Bedrijfsprofiel 2

China ANHUI TIGER CO,.LTD Bedrijfsprofiel 3

 

Ons Team:

China ANHUI TIGER CO,.LTD Bedrijfsprofiel 4

 

Interne Opleiding:

China ANHUI TIGER CO,.LTD Bedrijfsprofiel 5

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
ANHUI TIGER CO,.LTD

Contactpersoon: Sherry Fu

Tel.: 86-17755160811

Fax: 86-551-65546304

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)